Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hälleflundra med dill, räkor och ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Är man trött på den traditionella äggsåsen, så är det här värt att prova =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen och hälften av dillen. Koka upp vattnet med pepparkorn, salt och citronsaft. Lägg i fisken, sjud på svag värme i 3-4 minuter. Koka upp smöret.
  2. Lägg upp fisken, strö över hackat ägg, räkor och dill. Garnera med citronklyftor och dillkvistar.
  3. Servera med kokt potatis och smält smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.