Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hälleflundraspett med frukt och grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag tillhör dem som älskar att grilla och jag grillar allt! Använder du träspett glöm inte att lägga dem i vatten först!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i kuber, ca 2x2 cm.
  2. Ansa och skölj champinjonerna. Skölj tomaterna. Skala och skär bort den stora platta kärnan i mitten av mangon. Skär fruktköttet i kuber ca 2¥2 cm. Skala och skär varje kiwi i fyra bitar.
  3. Trä upp fisk, frukt och grönt växelvis på grillspett. Blanda oljan med vinäger, curry, salt och peppar. Pensla spetten med oljan.
  4. Grilla spetten på utegrill, i ugnen eller i grillpanna runt om ca 10 minuter.
  5. Servera gärna med en grön salsa och bakad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.