Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hälsobröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fullkornsbröd med frön har inte smakat men de ser gott ut =) Fröna går att uteslutas och istället för vetekli kan man ta en dl extra vetemjöl.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke, värm vattnet till fingervärme och blanda ut jästen. Tillsätt salt, olja, linfrön, pumpafrön, solroskärnor och havregryn och låt det blanda sig ordentligt. Blanda sedan i mjöl sorterna. smörj en långpanna. bred ut degen på den smorda långpannan. Grädda i 250 grader i 5 minuter i nedre delen av ugnen sänk sedan värmen till 200 grader och grädda i 40-45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kittypie 12 augusti 2010

    Hur smakade det? Ska baka det ikväll så får vi se, det ser gott ut med alla fröna! Vet du om man kan toppa med lite frön eller blir de brända i ugnen då?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.