Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hälsolimpa

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan inte leva utan denna limpa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Häll sen i filmjölken och rör om. Det blir en rätt lös smet.
  2. Den häller du i en långpanna med bakplåtspapper i botten, eller de mindre receptet häll två avlånga brödformar.
  3. Gräddas i 160 grader i 1½ timme i långpanna
  4. Mjöl/kross/gryn kan bytas ut mot liknande beroende på hur grovt bröd man vill ha.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • lennali 2 januari 2008

    Har bakat idag denna limpa. Smakrik och god limpa, bra för lilla magen, den får jobba (behövs minsann efter all julmat)

  • farmoringer 10 februari 2008

    Verkligen ett bröd för mig. Jättegott..

  • zonale 24 april 2008

    Ett bröd jag kan rekommendera! Ersatte brödkryddorna med malen kummin.

  • anneli321 18 augusti 2008

    Gott bröd må jag säja!*ler* Alla i familjen gillar den. Ha de så gott

  • ros 6 mars 2009

    Ett gott och nyttigt bröd Jag bytte vetekross med rågkross Ett bröd som jag varmt rekommendera

  • jaaniis 9 juli 2009

    Har länge sökt ett recept på en sån här limpa och jag kunde inte ha hittat ett bättre:) Full poäng!

  • Lottabb 7 januari 2010

    kul att hitta *mitt* bröd här Det är mycket gott och det är 10 år sedan jag hittade på det och det håller ännu. Hälsn: Lillemor

  • Usee 23 februari 2013

    Ska brödet gräddas i mitten av ugnen, eller längst ner? :)

  • spoling 19 november 2013

    jättegod och snabb bakad limpa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.