Nyttig pizza med rawfoodbotten Det här är ett bra exempel på vad jag brukar äta till lunch. Jag älskar när min mat är både nyttig, god och enkel. Det här receptet har allt, förutom att man måste vänta på att botten skall torka, men jag gör alltid många bottnar på en gång så att jag alltid har i frysen när jag blir hungrig. Till min nyttopizza gör jag alltid en stor, grön smoothie med tex. babyspenat, frusen banan och mango. Det är så otroligt gott och fräscht. Testa och variera toppingen efter dina önskemål. Tips! Du kan låta botten torka lite extra, skära upp bitar och använda som goda, smakrika kex. Jag äter om till sallader med massor av tapenade på.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.