Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Visste inte vad jag skulle hitta på för något med karrén, blev hasselbackspotatis känsla av den.Supergod tyckte familjen och jag.

Ingredienser

Instruktioner

Skär karrén i cm tjocka skivor, inte ända ner. Salta och peppra varje skiva in och utvändigt lite grann. Vispa ihop övriga ingredienser och koka ihop dem. Lägg köttet i en ugnsform och slå såsen över. Lägg svampen runtom. Sätt in i mitten av ugnen i 200 grader ca 50 minuter. Ser mitten av köttet välstekt ut täcker du med aluminiumfolie de sista 10-15 minuterna. Ät och njut med potatis och någon grönsak!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annaltrelleborg 2 november 2011

    Detta var super enkelt att göra och mkt gott

  • Marre73 2 november 2011

    Ja visst är den enkel,älskar enkla recept som sköter sig självt i ugnen medans man gör annat.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.