Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig kladdkaka under mint och chokladtäcke

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Den här kakan blir jättegod och lagom kladdig. Dessutom passar den bra för den som av olika anledningar inte vill äta mjölk eller ägg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader. Smält margarinet. Rör i sirapen och sockret. Låt sockret smälta. Sikta i kakao och vetemjöl. Rör i sojagrädden.
  2. Häll i smeten i en smord form med löstagbar botten. Grädda i ugnen i 20 minuter.
  3. Kakan kommer att se lös ut när du tar ut den ur ugnen men om den får stå ett tag får den den exakt rätta, kladdiga konsistensen.
  4. Blanda florsocker, vatten och pepparmyntsolja. Bred glasyren över kakan. Riv chokladen och sikta över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.