Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig kycklingpasta á la Rachel Ray

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Satt och tittade på Rachael Ray, som tillagade denna rätt. Att kycklingen kokas gör att rätten känns ganska lätt. Detta är både nyttigt och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet med den ena hackade löken tillsammans med lagerbladen. Tillsätt sedan kycklingen i kokningen, koka kycklingen färdig.
  2. Under tiden, stek den andra löken tillsammans med stjälksellerin och moroten, tills grönsakerna blir genomskinliga. Hacka rosmarin, timjan och vitlök, och lägg i stekningen. Salta och peppra. Häll sedan ned vinet.
  3. När kycklingen kokats färdigt, häll av den i ett durkslag och spara buljongen som skapats. När vätskan i stekpannan reducerats häller du ned en del av buljongen i stekningen. Strimla kycklingen och rör ned även denna. Häll i litet mjölk och låt det sedan sjuda i ca 10 minuter.
  4. Koka pastan ganska al dente. Blanda sedan ned den färdigsjudade såsen i pastan. Tänk på att blanda ihop pastan och såsen en bra stund, eftersom pastan på grund av sin 'al dentighet' absorberar vätskan i såsen. Blanda ned parmesan.
  5. Servera med hackad basilika (konfetti! :)) och lite riven parmesan på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.