- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Satt och tittade på Rachael Ray, som tillagade denna rätt. Att kycklingen kokas gör att rätten känns ganska lätt. Detta är både nyttigt och supergott!
Instruktioner
- Koka upp vattnet med den ena hackade löken tillsammans med lagerbladen. Tillsätt sedan kycklingen i kokningen, koka kycklingen färdig.
- Under tiden, stek den andra löken tillsammans med stjälksellerin och moroten, tills grönsakerna blir genomskinliga.
Hacka rosmarin, timjan och vitlök, och lägg i stekningen. Salta och peppra. Häll sedan ned vinet.
- När kycklingen kokats färdigt, häll av den i ett durkslag och spara buljongen som skapats. När vätskan i stekpannan reducerats häller du ned en del av buljongen i stekningen.
Strimla kycklingen och rör ned även denna.
Häll i litet mjölk och låt det sedan sjuda i ca 10 minuter.
- Koka pastan ganska al dente. Blanda sedan ned den färdigsjudade såsen i pastan. Tänk på att blanda ihop pastan och såsen en bra stund, eftersom pastan på grund av sin 'al dentighet' absorberar vätskan i såsen.
Blanda ned parmesan.
- Servera med hackad basilika (konfetti! :)) och lite riven parmesan på toppen.
Publicerat den
4 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar