Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig Marängtårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Smältande jättegod!!!! Dessutom gluten och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor och socker till hårt skum (ca 20 minuter). Blanda i ättika, bakpulver och vaniljsocker. Bred smeten på smort bakplåtspapper i långpanna, in i ugnen 1 timme 10 minuter i 150 grader.
  2. Låt kakan svalna, dekorera med gräddskum och jordgubbar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaMariam 16 maj 2012

    När du skriver 16 personer menar du då normala portioner eller små tårtbitar? Ska nämligen ha 7 gäster och undrar om det fungerar att halvera receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.