Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig sallad

(2 kommentarer)  
Skriv ut

God och fräsch sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla isbergssalladen i smala, fina strimlor. Lägg dem i ett durkslag och skölj noga. Skölj och skär gurkan och paprikan. Lägg alltihop i en salladsskål. Dela granatäpplet på mitten och skär sedan på mitten igen. Bänd loss kärnorna försiktigt så att de inte går sönder och lägg dem i skålen. Hacka cashewnötterna grovt och lägg i dem i salladen. Blanda mix för dressing med vattnet och oljan. Häll blandningen över salladen och rör samman alltihop.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • popik 13 april 2009

    Låter gott. Ett tips för att få loss granatäppelkärnorna är att dela granatäpplet på mitten och slå med en träslev på baksidan så ramlar kärnorna ut lätt utan att gå sönder.

  • magicadehex76 13 april 2009

    Åh, tack för tipset. Det ska jag prova nästa gång jag har granatäpple.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.