Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Häst-räka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbart god smörgås från Dalarna, en lokal delikatess som serveras på Torsångs Café i Torsång utanför Borlänge. Måste upplevas, helst på plats!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ägg, skiva tomat samt ägg och Gustavskorv. Bred smörgåsmargarin på bröden och klicka ut räksallad.
  2. Placera korvskivor, ägg samt tomat på brödet. Garnera brödet med persilja.

Kommentarer (2)

  • mumsan 6 oktober 2008

    Har testat på plats och det är verkligen en upplevelse!

  • dalatjej35 8 januari 2009

    En Hästräka vid Torsångskafè och en kall öl, medans båtarna tuffar förbi... mmmm.. det e sommar när den är som bäst :oD

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.