Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Häxbrygd till Halloween

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Ännu ett trevligt recept till halloween

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, vatten, kanel, ingefära och nejlika i en kastrull. Låt koka ihop i 10 minuter. Låt svalna.
  2. Blanda kanellag, tranbärsjuice och cider. Häll upp i stor skål. Lägg i is och citronskivor.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • carl59 28 oktober 2009

    ok vist kan man pröva

  • Anna-Vera 30 oktober 2009

    Hejhej! jag ska nog också prova men visst går det utan cider? eller menar du typ alkoholfri cider isåfall går det ju bra.

  • Mikkos40 30 oktober 2009

    Går alldeles utmärkt med alkoholfri cider,till denna dryck. Mvh Mikkos40

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.