Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hagagårdens mjuka pepparkaka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Godaste kakan nu när julen är på intågan :-)

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en hålform som rymmer ca 1 ½ liter. Smält smöret och låt det svalna. Rör ägg och socker pösigt och tillsätt gräddfilen, smöret, lingonsylten, alla kryddor och mjölet som blandats med bakpulvret. Häll smeten i formen och grädda i 200 grader i ca 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 29 november 2010

    Hej! blev så sugen på en mjuk pepparkaka idag det blev din. Otrolig god porös och saftig en 5 från mig. Ha en bra dag

  • eva_jonte 29 november 2010

    Tackar för det :-)) Gjorde den i helgen. Försvann i ett nafs, barnen gillade den :-) Skoj att du med tyckte om den! ha en bra dag :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.