- Serverar: 2 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Mycket god och lättlagad fiskrätt. Mums.
Instruktioner
- Fisken kan tillagas såväl i ugn (200 grader) eller i kastrull på spisen.
- Tina filéerna och torka av dem.Salta och peppra. Strö på rivet eller finstrimlat citronskal och lägg ut de gröna bladen.
Rulla ihop och fäst med en tandpetare rakt igenom.
- Fräs upp smör med saffran och vetemjöl. Smula fiskbuljong och späd med vatten och grädde till en lagom tjock sås. Låt sjuda 5 min. Smaka av med citron och kajennpeppar.
- Om du vill sjuda fisken på spisen ställer du rullarna i såsen. Koka på låg värme under lock 15-20 min.
- Häll annars såsen i en liten ugnsform och ställ rullarna i. Stek på 200 grader i 15-20 min.
Fisken är klar när den är vit i köttet.
- Servera med kokt potatis och broccoli eller sockerärtor.
Publicerat den
30 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Middag 4 december