Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hajmal med nudelwok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott med hajmal (Pangasius)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken så att ev vattenglasering smälter bort.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Klipp några tag i nudlarna så att de lättare kan blandas med grönsakerna.
  3. Skär paprikan i strimlor. Skär löken i tunna klyftor. Skär sockerärterna diagonalt på mitten.
  4. Stek upp grönsakerna tillsammans med ingefäran i lite olja. Låt steka tills löken och paprikan är mjuka och glansiga.
  5. Blanda grönsaker och nudlar i pannan och smaksätt med soja, citron och korianderblad.
  6. Skär fisken i bitar tvärs över filén. Vänd dem i mjöl. Salta och peppra. Stek fisken några minuter på varje sida.
  7. Lägg upp nudel-grönsaks-blandningen på tallrik och "toppa" med stekt fisk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mattsoff 20 januari 2011

    Detta var riktigt gott! Tips är att ha i lite Sambal Oelek eller annan krydda för att skapa lite mer hetta :) Jag kommer definitivt laga detta igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.