Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hajo curiba

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god indisk risbädd på mitt vis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ris enligt beskrivning på paketet.
  2. När riset är kokat och klart och inget vatten är kvar häll i oljan tillsammans med curry, gurkmeja, socker och salt och fräs riset i det så att det blir som lite friterat.
  3. Tag sedan av kastrullen från plattan och rör i smöret så det smälter jämnt över riset, hacka sedan i bananerna, lägg i russin.
  4. Rör om allt försiktigt till en jämn blandning.
  5. Servera.
  6. Passar utmärkt ihop med kyckling och naan bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.