Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halkans Julenubbe

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Alltid trevligt att servera hemkryddad snaps till julmaten.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda spriten med kryddnejlikor, socker, kanel och pomeransskal i en lagom stor flaska. Låt dra i rumstemperatur i 2-3 dagar. (Vänd flaskan fram och tillbaka ett par gånger per dygn.) Sila av spriten från kryddorna och tappa på en snygg butelj. Förvara i kylen. Serveras väl kyld.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.