Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon festmuffins

(1 kommentar)  
Skriv ut

Recept från "Dagens muffins". Mycket goda, rekommenderas varmt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º - 225º
  2. Vispa smör och socker poröst. Vispa ner ett ägg i sänder i sockersmeten.
  3. Blanda mjöl, marsanpulver och bakpulver, rör ner i äggsmeten, växelvis med mjölken.
  4. Häll smeten i muffinsformar, fyll bara till 3/4, vilken sorts muffinsformar är fritt val, det blir ju några mindre i antalet om man använder amerikanska muffinsformar. Till sist läggs en klick hallonsylt på varje muffins.
  5. Grädda i ca 15 minuter. Glasera med florsockerröra eller pudra över florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tova-Clara 5 mars 2008

    Mycket goda. Du får gärna baka en ny sats till oss!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.