Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon med mandeltäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept ur Allers. Hallon är ett favoritbär - jag tycker nästan vad som helst med hallon i är läckert! Servera dessa hallon tillsammans med Råkräm med citron, som också finns bland mina recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skålla och skala mandeln. Mal eller hacka den fint. Rör smör och socker vitt och poröst. Rör i mandeln. Vispa äggvitorna till hårt skum med en nypa salt och vänd ned dem i mandelsmeten.
  3. Lägg de frysta hallonen i en ugnssäker form och bred över mandelsmeten. Sätt in i ugnen och grädda tills täcket har fått fin färg, ca 15 minuter.
  4. Servera hallonen ljumma med kall råkräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.