Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon med vit choklad och mandel

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagad, superenkel och superdupergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de frysta hallonen i en ugnsform Riv över mandelmassa Riv över rikligt med vit choklad över
  2. Grädda i ugn ca 20 min i ca 225 grader ( eller tills chokladen har fått fin färg - (hellre en liten aning för länge än för lite) Servera med t ex nyvispad grädde och vaniljglass (SIA!)
  3. Snabb, underbar lättlagad efterrätt. Min absoluta favorit och även mina gästers. Prova detta!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Jopemaster 8 mars 2008

    Verkar gott;)

  • Heisjo 11 april 2008

    Ok. Kan tyvärr säga mer om det. Det finns andra liknande recept som jag tycker bättre om. Kanske beror det på att jag inte hittade crispig choklad utan använde vanlig vit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.