Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och ädelostsallad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Serveras som tillbehör, exempelvis till kräftbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut salladen på ett eller två uppläggningsfat. Skär fänkålen i riktigt små tärningar. Skiva purjon fint.
  2. Strö fänkål, purjo, solrosfrön och hallon ovanpå salladsbladen.
  3. Ringla över rikligt med olivolja och crema di balsamico. Toppa med smulad ädelost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.