Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon - och apelsinsemifreddo med nötmaräng

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Underbart god blev denna dessert som utan tvekan kommer göras många gånger igen och igen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner både grovt och fint hackade hasselnötter, florsocker och äggvitor. Lägg bakplåtspapper i botten av en liten springform och bred ut nötmarängsmassan. Grädda mitt i ugnen i 225 grader tills den fått fin färg, 10 - 12 minuter. Låt svalna och krossa det sedan.
  2. Vispa äggulor och socker i en skål. Tillsätt hallon, apelsinskal och juice. Vänd ner hårt vispad vispgrädde och nötmaräng och blanda allt väl. Häll i en form, täck med plastfolie och frys i runt 4h. Ta fram en stund innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.