Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och blåbärskrisp med kardemumma

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200°. 2. Blanda bären med fruktsockret och potatismjölet och lägg det i en pajform. 3. Blanda mjöl, havregryn, solrosfrön, kardemumma, salt och fruktsocker med det flytande margarinet till en smulig massa. 4. Fördela massan över bären och grädda ca 20 minuter tills pajen fått fin färg. Lätt vaniljglass är gott till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.