Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och blåbärspaj med kolasmak

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka snabbt samman alla ingredienserna till pajdegen och tryck ut jämnt i en pajform som mäter ca 24 centemeter i dameter. Ställ kallt att vila i ca 30 min eller längre.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Förgrädda pajskalet i nedre delen av ugnen ca 10 min.
  3. Vispa samman kondenserad mjöl och ägg helt slätt. Vänd ner citronsaften.
  4. Varva bären och fyllningen i det förgräddade pajskalet. Ställ åter in formen i nedre delen av ugnen och grädda i ytterligare ca 10-12 minuter, eller tills fyllningen stannat.
  5. Servera pajen lätt ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.