Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chilikladdkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Mycket läcker, rekommenderas varmt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till hasselnötsbottnen och tryck ut i en form med löstagbar kant (cirka 20 cm i diameter).
  2. Baka i ugn på 200 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna.
  3. Koka upp grädde, hallon och smör och chili – häll koket över den finhackade chokladen. Mixa tryffeln slät och häll den varm över hasselnötsbotten.
  4. Ställ i kyl till nästa dag. Dekorera med hallon och chokladflagor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.