Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chokladgott

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mycket enklare kan inte en festdessert bli. Ju mer sötma chokladen har dessto sötare blir smaken, vi använde Marabous mörka choklad. Desserten behöver 3 timmar på sig att stelna i kylen men kan göras två dagar i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp crème fraichen. Hacka chokladen. Dra kastrullen från värmen och rör i chokladen. Rör tills den smält. Rör i portvinet och hälften av de frysta hallonen.
  2. Fördela blandningen i 8 glas. Strö över resten av hallonen. Skiva apelsinen och skär skivorna i små bitar. Stick en bit i varje glas. Ställ kallt i minst 3 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.