Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chokladknyten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina smördegen något. Kavla ut och skär dem i 4 lika stora kvadrater. Lägg hallon, florsocker, apelsinskal och choklad på smördegen. Vik ihop kanterna mot mitten så det blir ett knyte. Tryck ihop kanterna. Pensla med uppvispat ägg.
  3. Lägg knyterna på ett bakplåtspapper på en plåt och grädda ca 15 min. Serveras ljumma med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.