Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chokladmarmelad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Piffa upp frukosten med en god och lyxig marmelad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp vaniljen, skrapa ur fröna och hacka sedan upp skidan i små, små bitar.
  2. Pressa ur 45 gram citronsaft ur en citron.
  3. Blanda vanilj och citron med hallon och socker och koka till 106 grader.
  4. Tillsätt den mörka chokladen och citronsyran, mixa med stavmixer.
  5. Fyll genast upp på steriliserade burkar, skruva på locken och vänd burkarna upp och ner.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • QueenMoni 11 februari 2012

    Ursäkta frågan, men driver du när du skriver att man ska koka till 106 grader?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.