Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och citronmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gott med blandningen av hallon och citron i muffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjölet med bakpulver. Smält smöret, blanda ner citronskal och saft.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjölet med bakpulver. Smält smöret, blanda ner mosade hallon och hallonsaft.
  3. Fyll stora formar till 1/3 med citronsmet (jag tog nog lite mer) och sedan med hallonsmet. Använd gärna muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen, 200°C, ca 18 min.
  4. Garnera med valfri glasyr (på bilden har jag använt vispgrädde och färgat den rosa) och gör cupcakes av dem, eller ät dem precis som dom är!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanilj 16 mars 2009

    Kul att du laddade upp mitt recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.