Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och kokosmazariner

 
Skriv ut

Smarriga mazariner med kokos, hallon och mörk choklad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman alla ingredienser till mördegen med fingertopparna. Låt vila kallt ca 1 timma. Klä sedan aluminiumformar med degen. Blanda rumsvarmt smör och socker till fyllningen. Tillsätt sedan ägg, choklad, sylt och kokos.
  2. Häll fyllningen i formarna. Grädda i 175-200 graders ugnsvärme ca 15 minuter, mitt i ugnen. Blanda samman alla ingredienser till glasyren. Glasera mazarinerna när de svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.