Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och kokosrutor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mumsiga rutor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Smält smöret till kakan i en kastrull eller i mikron, och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd i mjölet, blandat med bakpulver, och smöret. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en med bakplåtspapper klädd liten långpanna, ca 20x30 cm. Strö i hallonen. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15 min.
  3. Smält smöret till kokostoppingen i en kastrull eller i mikron. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i kokos och det smälta smöret. Bred smeten över den halvfärdiga kakan. Grädda ytterligare ca 10 min. Låt kakan kallna på galler innan den skärs i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cekt 23 augusti 2008

    Enkel, god och lite annorlunda kaka som gick snabbt att baka. Gillades av pojkvännen som uppskattar frukt och bär i kakor... =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.