Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och maränggrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grädde, maräng och hallon i en salig symfoni.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa hallonen, lägg dem i en skål och stänk likör över dem. Täck skålen med plastfolie och ställ dem kallt i kylskåpet i 2 timmar.
  2. Vispa grädden i en stor skål och vänd sedan ner hallonen med sin saft. Strö krossad maräng över och vänd försiktigt. Skeda över desserten i en form och servera den genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.