Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och rabarberpaj under havresmulor

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart god och lite syrlig paj under ett mumsigt täcke av havresmulor..... Härlig kombination av hallon och rabarber.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop smuldegen i en skål.
  2. Lägg hallon och rabarber i en stor pajform. Strö över sockret och lägg på smulorna och strö lite socker på toppen om så önskas.
  3. Grädda pajen i mitten av ugnen i 200 grader ca 40 minuter eller tills den fått fin gyllenbrun färg.
  4. Servera pajen ljummen eller kall med vaniljvisp, vaniljsås eller glass

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Metbacksfru 3 juni 2010

    Mycket enkel och god paj - kommer att göras fler ggr!

  • SussC 17 januari 2011

    Helt klart bland den godaste paj jag ätit! Smuldegen över blev en klar favorit, och används på allt som det ska vara smuldeg på!

  • Sork 3 februari 2011

    Sååååååå goooood! Jag gjorde smuldegen till en äppelpaj och det var helt ljuvligt Längtar till vårens första rabarberskörd. En solklar 5

  • Bettan1969 3 februari 2011

    Tack alla för fina kommentarer till receptet, det är kul att ni hittade mitt recept och tyckte om det............

  • Bumbis 22 juli 2011

    Gör den för 3:e eller 4:e gången idag. Supergod. Kommer att använda degen till äpplen oxå när hösten kommer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.