Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och vitchokladmuffins

(3 kommentarer)  
Hallon- och vitchokladmuffins Hallon- och vitchokladmuffins
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Jag tog i 100 g vit choklad i stora bitar. Med mycket hallon i tycker jag att det blev alldeles lagom sött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner. Tillsätt smält smör och blanda i hop till en jämn smet.
  2. Rör ner hackad choklad. Fördela i smeten i formar. Tryck ner ett par hallon i varje muffins.
  3. Grädda ca 15-20 min, ugn 200°.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Mollianna 6 april 2009

    Gott!

  • mirjanagn 7 maj 2009

    Dem hära muffinsarna ska jag baka imorgon och ta med ut på våran båt här på Mallorca på Lördag! :D

  • nyborjarn86 5 december 2010

    Blev helt perfekta! :) tack för ett super recept! rekommenderas! hela familjen mumsade i sig dem! :) hade i ganska mycket hallon och ringlade över lite vit choklad efter att de svalnat lite...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.