Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och yoghurtpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

Blanda 2 dl av Sempers Glutenfria Mix med margarin, ägg, socker och vaniljsocker med gaffel till en jämn deg. Arbeta in resten av den glutenfria mixen, använd gaffel eller händerna. Tryck ut degen jämnt i en pajform (diameter 23 cm) med löstagbar kant, glöm inte kanterna. Grädda pajskalet i ugnen i ca 20 minuter. Lösgör sedan pajskalet från formen och låt kallna. Förbered under tiden fyllningen. Vispa grädden och blanda försiktigt i yoghurten. Blanda i hallonen, men spara några till dekoration. Häll över hallonfyllningen i pajskalet och fördela jämnt. Dekorera med hallon och riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.