Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon-pannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt att laga .Lyxig och ljuvligt god.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden och sockret i en kastrull. Krama ur gelatinbladen,rör ner dem i grädden så de smälter.Låt svalna. Mixa de frysta hallonen till mos,vänd ner i den avsvalnade grädden.Fördela i fyra formar och ställ kallt minst 3 tim.

Kommentarer (1)

  • Askungen68 9 april 2010

    Det här var det bästa receptet jag någonsin ätit bra att du finns love you!!!Stefan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.