Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonbakelse

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kombinationen hallon och kola är gudomlig!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och socker pösigt och vispa sedan ner ägget. Blanda hallonpuré och mjölk och rör ner i smeten. Blanda mjöl, vaniljpulver och bakpulver i en bunke och sikta ner i smeten. Vänt försiktigt ihop smeten. Ta fram en muffinsplåt eller sex aluminiumformar. Använder du plåten så smöra och sockra sex av formarna och häll sedan upp smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 13-15 minuter. Låt svalna och gröp sedan ur mitten och fyll hela vägen upp och lite mer med dulce de leche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.