Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloncheescake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 7-8 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Sött och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en rund form med avtagbar kant med bakplåtspapper.
  2. Mosa digestivekexen. Smält smöret i en kastrull och blanda med kexen. Tryck ut i botten av formen.
  3. Vispa grädden. Mosa hallonen och mixa dem med socker och philadelphiaost. Vänd försiktigt ner i grädden.
  4. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i minst 5 min. Värm upp oblandad hallonsaft i en kastrull. Tag upp gelatinbladen ur vattnet och låt vattnet rinna av. Lägg i gelatinet och låt smälta på svag värme.
  5. Låt saftblandningen svalna lite och häll den i hallonblandningen. Rör om försiktigt så att allt blandas. Fördela denna på botten.
  6. Låt tårtan stelna runt 3-4 timmar i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saramariap 14 februari 2009

    Mumsig.. perfekt till alla hjärtans dag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.