Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloncheesecake

 
  • Serverar: 8-9 portioner
  • Tid: 2 timmar 10 minuter
Skriv ut

Det är som att komma in i en god dröm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä bakformen med bakplåtspapper
  2. Lägg digestivekexen i en hållbar påse och krossa dem med en brödkavel (eller gör det i en matberedare)
  3. Smält smöret i en kastrull och rör i det i de söndersmulade kexen och pressa ner blandningen i den runda formen. Låt svalna.
  4. Värm saften och rör ner gelatinpulvret lite i taget tills det har lösts upp helt.Låt det svalna
  5. Vispa mjölken i en stor skål tills den blir lätt fluffig och får dubbla volymen.Vispa i färskosten tills blandningen är jämn och slät. Vispa i gelén.
  6. Hacka hallonen något och rör i blandningen .Häll över kexbotten och låt stå kallt i kylskåpet 2 timmar. Servera dekorerat med extra hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.