Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Smält smöret. Blanda de torra ingredienserna, tillsätt det smälta smöret. Packa blandningen hårt i botten av en form med löstagbar botten. Grädda botten i 12 minuter och låt den svalna. Blanda socker, majsmjöl och vaniljsocker i en skål. Häll i kesellan och philadelphiaosten och vispa krämigt med en elvisp. Höj temperaturen i ugnen till 200 grader. Tillsätt äggen och vispa väl. Häll i grädden lite i taget under vispning. Smält chokladen i ett vattenbad och rör ner den i smeten. Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. Grädda kakan i 40 minuter. Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter. Låt cheesecaken stå i kyl över natten eller minst 3 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar.