Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloncheesecake på pepparkaksbotten med choklad

 
Skriv ut

En magisk cheesecake med hallon, pepparkaka och mörk choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°
  2. Krossa pepparkakorna fint och blanda med det smälta smöret.
  3. Lägg på botten i en kakform. Grädda i cirka 10 minuter.
  4. Mixa äggen, färskosten och kesellan till en slät smet. Smaksatt med vanilj.
  5. Häll smeten i kakformen och grädda längst ner i ugnen i cirka 30 minuter tills den nästan stelnat.
  6. Rör samman créme fraichen och florsocker och bred det på den fortfarande ljumma kakan.
  7. Häll över dom frysta hallonen. Låt stå i kylen.
  8. Serveras med riven mörk choklad.
  9. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.