Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hallon är alltid gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina hallonen. Värm dem i en kastrull några minuter tillsammans med socker (efter tycke och smak).
  2. Smörj en ugnssäker form och lägg biskvierna på botten. Fördela hallonen över biskvierna.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner sockret, vispa tills sockret löst sig. Häll smeten över hallonen.
  4. Grädda i 200 grader i ca 5-7 minuter längst ner i ugnen tills marängen fått en gyllene färg.
  5. Servera efterrätten varm tillsammans med glass eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.