Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonfromage

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch efterrätt som hör sommaren till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hallon på ett fat strö över sockret. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten cirka 5 minuter. Krama ur bladen och smält över värme i hallonsaften. Låt svalna.
  2. Vispa grädden hårt med vaniljsockret. Rör sedan ner den avsvalnade gelatinblandningen. Blanda ner hallonen rör om försiktigt. Häll upp i en form, ställ kallt i minst 4 timmar.
  3. Vid servering: Sänk ner formen hastigt i varmt vatten. Stjälp upp på fat. Dekorera med hallon, blåbär eller jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.