Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Egengjord hallonglass utan massa tillsatser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker, vatten och citronsaft på svag värme till en simmig lag, ca 10 minuter. Blanda sockerlag och 300 g hallon (spara 100 g till garnering). Kör i matberedare eller passera genom sil. Vispa grädden och blanda med bärmoset. Frys 3-4 tim. Rör 2-3 gånger under infrysningen för en jämn konsistens. Skeda upp och garnera med hallon och rån.
  2. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.