Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonglass

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Gillar glass men inga tillsatser. Så då får man göra sin egen glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden, tillsätt äggen, florsockret och sylten och vispa lite till. Rör ner hallonen och häll i form med lock. Ställ in i frysen. Rör efter 2 timmar så att hallonen inte sjunker ner till botten. Frys 2 timmar till.
  2. Tina ½ timma i rumstemperatur eller 2 timmar i kylskåp. Lägg gärna extra hallon ovanpå. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.