Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonglasstårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och är perfekt till kalas!

Ingredienser

Instruktioner

1. Lägg kexen i en plastpåse och knyt ihop. Krossa med en kavel. 2. Vispa Milda Vanilj Visp hårt i en skål med en elvisp. 3. Blanda ner socker och frysta hallon i blandningen med en trägaffel. 4. Strö hälften av kaksmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 5. Häll i visp- och hallonblandningen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexsmulorna. 6. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in formen i frysen och låt stå 4 timmar. 7. Tina tårtan i kylen ca 30 minuter och servera med extra bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.