Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonglasstårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och så himla god.

Ingredienser

Instruktioner

Tina hallonen lätt.Vispa grädden tills den precis börjar tjockna.Tillsätt hallonen och florsockret och vispa alltihop tjockt. Fördela hallongrädden på marängbottnarna och lägg ihop till en tårta. Låt stå i frysen minst 30 minuter, helst över natten. ta fram tårtan cirka 20 minuter före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tiadina 9 mars 2008

    Hej! Jag lägger in en bild på tårtan jag gjorde från ditt recept. Hoppas det är ok. Den är verkligen superläcker! Hälsningar Tiadina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.