Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda när de bakas med riktigt smör!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till en slät deg. Dela till 25 bollar och lägg i aluminiumformar. Tumma och lägg i sylt.
  2. Grädda i 200 grader 10-12 min

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ELVYIREN51 8 februari 2009

    Dessa hallongrottor har jag på recept hemma,de går även att baka dem på margarin istället för smör.Jättegoda och möra ,samt lätta att göra.Jag brukar göra 20 stycken på denna sats.

  • viviwallin 29 oktober 2009

    Nu har jag bakat dina hallongrottor två gånger, bägge gångerna med väldigt gott resultat! Fattas bara annat med så mycket gott smör i! Första gången toppade jag med vaniljkräm under sylten och idag bakade jag med glutenfritt mjöl eftersom min mamma är glutenallergiker!.

  • Disen 23 juli 2010

    Jättegoda, fast mina blev inte så fina och "rann" ut lite. Kanske jag gjorde dom för stora. Men jag försöker igen, för dom var så goda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.