Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallongrottor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Väldigt goda och får en god vaniljsmak.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst. Arbeta in vetemjöl, marsanpulver och bakpulver. Rulla ut till två längder och dela varje längd i ca 20 bitar. Forma bollar och gör en ganska stor fördjupning i varje, lägg i pappersformar och lägg i en klick hallonsylt. Grädda i 175 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Algot 1 december 2008

    Jättegoda och lättbakade! Verkligen mumsiga!

  • Lottrup 15 februari 2010

    Verkligen goda och precis rätt konsistens, enligt mig. Både frasiga och lite småsega i botten. Jag hade i lite kanel i degen och klickade i drottningsylt istället för hallonsylt (mest för att jag inte hade något annat hemma) och det blev jättegott det med :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.