Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallongrottor - Rawfood

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Hallongrottor är verkligen en klassiker. Här i Rawfood stil! Det kommer säkert att bli sylt över. Spara den och använd som topping på chiapudding eller chokladmousse. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa samman ingredienserna till kakdegen i en matberedare. Forma 8 små kakor, för en grop i mitten i varje kaka. Tummen duger bra.
  2. Mosa ihop ingredienserna till sylten med en gaffel.
  3. Fyll hålen med kakorna med sylt. Ställ in kakorna i kylskåpet i ca 1 timme. Sedan är det bara att äta med god aptit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.